top of page

Anoniem

 

Ik heb onlangs een sessie gehad met Appu die me enorm geholpen heeft.

 

Ik zat vast in mijn eigen gedachten, maar dankzij de familieopstellingsmethode die zij toepaste, begreep ik hoe mijn emotionele reacties zijn gevormd. Appu was in staat om de kern van mijn problemen te vinden door zelfs terug te gaan naar mijn geboorte en samen te analyseren hoe mijn familieleden zich tot elkaar verhouden en hoe mijn banden met mijn ouders, broers en zussen zijn.

Door het bespreken van mijn gevoelens en het herkennen van wat er in mij omgaat, heb ik veel inzicht gekregen in mijn triggers.

Dank je wel Ap💕

You have a gift, thanks for understanding- what I didn't understand yet :)

Baykan

Afgelopen zomer heb ik onder begeleiding van Appu een 1-op-1-opstelling en een groepsopstelling gedaan. Het is bijzonder hoe de kern van een probleem op dusdanig snelle en effectieve manier kan worden aangeduid, gedeconstrueerd en aangepakt. Ik sta nog steeds versteld van de belangrijke inzichten die ik in korte tijd heb opgedaan.

 

Appu heeft veel kennis en is getalenteerd. Haar deskundigheid en methode laten je vertrouwd en veilig voelen. Het hele proces heeft gevoeld als een warm en – achteraf – noodzakelijk bad.

 

Met de inzichten die de opstellingen me hebben geboden voel ik me nu schoon genoeg om daadwerkelijk schoon schip te maken. De mogelijkheid van een nagesprek heeft daar ook absoluut aan bijgedragen.

Anoniem

Appu heeft me goed begeleid. Ze stelt goede vragen.

 

Ik was in het begin van de opstelling beetje zoekende wat ik voelde totdat ik op een punt kwam dat het omhoog kwam:

de verbinding met mijn verloren tweeling broer- of zus en met mezelf.

Dat wat ik mis in mijn leven.

 

Veel dingen komen omhoog en vallen op ze plek. Ik heb dit nooit zo gevoeld. Mooi dat het zo naar buiten is gekomen

 

Ik wil je bedanken voor je tijd en de goede begeleiding.

Mocht ik een ander vraagstuk hebben. kom ik zeker weten terug.

Anoniem

Ik heb een hele prettige begeleiding gehad bij mijn 1 op 1 familieopstelling. Vlak na de opstelling dacht ik; wat nu?

Maar kort daarna voelde ik kleine veranderingen die in mijn voordeel zijn.

 

Appu heeft een hele fijne energie waardoor ik me veilig en vrij voelde alles te delen. Ik heb veel inzichten gekregen dankzij de goede en kritische vragen die Appu mij stelde. Al met al een hele mooie en bijzondere ervaring.

 

Dankjewel Appu!❤️

Anoniem

Zo'n opstelling met poppetjes kende ik al, maar hoe zou het met mensen zijn?

 

Bij Appu heb ik me als representant in een familieopstelling ondergedompeld in het voelen wat er allemaal gebeurt in mijzelf, zelfs al ben ik geen onderdeel van het systeem. Hoewel ik het idee had dat ik soms zelf dingen 'bedacht', bleek dat wat ik deed (me verplaatsen) of zei (toelichting op m'n gevoel) voor de vraaginbrenger juist heel behulpzaam. Beetje bij beetje werd duidelijk wat er knelde en waardoor er ruimte kon ontstaan, ook al gaf dat inzicht tranen.

 

Niet alleen kwam de vraaginbrenger steeds dichter bij een antwoord op de vraag, maar het gaf mij ook meer inzicht. Appu begeleidde het proces heel overzichtelijk en gaf ruimte om te vertragen om ook echt te 'voelen' wat er gebeurde. Wanneer het nodig was stelde ze verdiepende vragen waardoor we allemaal, de vraaginbrenger en de representanten, weer verder konden bewegen naar een oplossing/inzicht.

Jade

De groepsopstelling middag van Appu was mijn eerste aanraking met familieopstellingen in het algemeen. Dat maakte het allemaal extra bijzonder.

 

Voor we begonnen met de opstelling werd er even tijd genomen voor een uitleg, een voorstelronde waar we elkaar konden leren kennen en mochten we een kaart trekken. Dit maakte dat de sfeer er meteen goed inzat en iedereen zich veilig voelde.

 

Tijdens de familieopstelling werden alle deelnemers goed begeleid en werd er continu gevraagd hoe we ons voelde. Ik heb veel mooie inzichten gekregen tijdens de opstelling. Ik ben dankbaar en zou zeker nog een keer deelnemen!

Britt

Appu heeft mijn opstelling begeleid. Tijdens het inleidend gesprek bracht ik een hulpvraag in, die stukje voor stukje werd afgepeld. Hierdoor kwamen steeds dichterbij de kern van mijn 'probleem'. Vervolgens hebben we de opstelling met representanten gedaan. Deze heb ik als bijzonder verhelderend ervaren.

 

Appu is enorm professioneel in haar vak. Ik bewonderde haar manier van werken; liefdevol en volledig zonder oordeel. Ik voelde me direct op mijn gemak bij haar, waardoor ik me gemakkelijk kon openstellen.

Ik ben heel dankbaar voor deze mooie ervaring!

Lisanne

 

Mijn eerste ervaring met een opstelling was erg bijzonder. Appu  had een hele fijne, warme en veilige sfeer gecreëerd, waardoor ik me al snel op m’n gemak voelde om een vraag in te brengen over de relatie met m’n moeder.

 

Er kwam nieuwe informatie naar boven, waardoor het voelde alsof een last van m’n schouders af viel, omdat ik iets bleek te dragen wat niet van mij was. De magie van de opstelling zat ‘m niet alleen in de nieuwe informatie, maar vooral in de energie en gevoelens die er vrij kwamen.

Weken later kreeg ik een prachtig compliment van m’n moeder en hadden we een heel bijzonder gesprek. Ik weet zeker dat de opstelling de weg hiernaartoe heeft vrijgemaakt. Ook kwam er na de opstelling een familiegeheim naar boven, waardoor we opnieuw de kans hebben gekregen om een aantal dingen te helen.

Maar ook als representant heb ik een hoop geleerd. Het is een hele goede oefening in het luisteren naar m’n intuïtie. Tijdens de opstelling voelde ik soms dat ik iets moest zeggen of doen. M’n hoofd dacht dan meteen: “Nee joh, dit verzin je alleen maar, omdat je graag mee wil doen”. Maar m’n intuïtie bleef aanhouden, waardoor ik er toch naar luisterde. Vervolgens bleek dat precies wat er op dat moment nodig was in het verhaal. Ik vulde een gat op of nam de rol aan van een belangrijke persoon die nog miste in het verhaal.

 

Ik vond het een hele bijzondere ervaring omdat ik kon voelen dat er grotere krachten aan het werk waren, die ons als deelnemers gebruikten als hun spreekbuis.

En helemaal niet op een enge manier, maar juist om heling en verlichting te brengen.

Dat is een geweldig gevoel, wat ik iedereen kan aanraden!

bottom of page