top of page

Wat is een systemisch traject?:

In het Dharma- en Karma systemisch traject wordt er op een diepere laag ingegaan op patronen waar jij in je leven tegenaan loopt. Er is meer ruimte- en tijd voor deze diepgang in vergelijking met de eenmalige individuele opstelling, eveneens om opstellingen na te bespreken.

Aan de hand van het genogram (familiestamboom)-, jouw ingebrachte thema's en patronen gaan we in elke sessie in aan de hand van een familieopstelling onderzoeken wat de onderstroom hiervan is. Het doel is om vastgeroeste emoties- en patronen liefdevol los te laten en weer in lijn te komen met je intuitie. Op deze manier kan jij weer keuzes maken- en het leven leiden die dichtbij jouw hart liggen.

Belangrijk om te weten:

 

Een systemisch traject middels familieopstellingen kan confronterend ervaren worden. Hierom is het belangrijk om in te schatten of er voldoende draagkracht is om dit aan te gaan. Het vraagt een mate van reflectievermogen, daarom is het belangrijk om goed af te wegen of een systemisch traject (op dit moment) geschikt is. In het geval dat er meer nodig is, verwijs ik graag door.

Een systemisch traject is niet een vorm van coaching. Het vraagt namelijk een andere manier van het aanvliegen van de situatie, waaronder het versterken van de relatie tot de intuïtie, de basis is. Ik zal als begeleider gedurende het proces ook geen tips of richtingaanwijzers geven. 

bottom of page